Vätternrundan 2015 sub 8:30

Tanken var ju att årets runda runt vättern skulle bli den sista, men eftersom det blev en krasch så blir jag så illa tvungen att köra den nästa år igen. Jag kommer att köra med ”samma” härliga klunga som förra året d.v.s. Fredrikshof IF CK Täby/Åkersberga och vårt mål är sub 8:30, mer specifikt 8:20 med ett depåstopp. Jag tror att det kommer att gå lysande. Det finns många starka cyklister i gruppen och framförallt känner vi varandra som cyklister från början denna gång.

vr2015_anmälan

 

Det är sjukt smidigt att anmäla sig till Vätternrundan med en grupp nu för tiden. Ingen hets och stress, men jävlar vad dyrt det har blivit… 1750 kr/person. Fortfarande under marknadspriset dock eftersom det fullsätts varje år… jag undrar lite vart smärtgränsen går för folk. För Vätternrundan och Vasaloppet känns det ändå rätt skäligt eftersom att det är så pass stora distanser det rör sig om. Att man däremot tar ut 1000 kr/person för att hoppa i en älv och simma 3000 meter på Vansbrosimningen… det är hutlöst enligt mig.

En ruggigt skön grej med VR2015 är att vi har bokat en buss som kör oss fram och tillbaka till Motala. Eftersom vi startar 13:04 innebär det att vi bara sticker ned över dagen, cyklar runt sjön och sedan kan vi ha after-bike i bussen hela vägen hem till Stockholm igen. Självklart reser vi med Stockholmsbuss där VD:n, Göran Demnert (länk till hans blogg), är Fredrikshofscyklist så han har gett oss ett incitament: Cykla på under 8:10 så ger jag er rabatt på priset! All motivation att ta sig runt sjön snabbast möjligt är bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *