Bokslut 2014

Nu är det ett bra tag sedan jag tog mig uttryck i det här forumet och det betyder bara en sak… jag har haft väldigt mycket att göra. 2014 avslutades på ett minst sagt innehållsrikt sätt och för att göra en lång historia kort resulterade det i att jag numera är Vice VD och delägare i Svenska Elektrod AB. Är man intresserad av att läsa mer om det, kan man läsa pressreleasen här.

Jag gjorde som bekant ett bokslut efter Ironman i Kalmar i augusti, vilket har gjort att bokslutet för 2014 har låtit dröja på sig främst av motivationsskäl. 2015 har börjat sisådär träningsmässigt… tidsbrist p.g.a. mycket på arbetet, samt att jag faktiskt är föräldraledig till stor del har gjort att jag har haft svårt att hitta ”in i rullorna” igen. Nu har jag däremot kommit på rätt köl känns det som och det gångna året har summerats i siffror enligt nedan.

Total sträcka längdskidor: 530 km
Total sträcka simning: 136 km (11,33 km/månad)
Total sträcka cykling: 3826 km (318,83 km/månad)
Total sträcka löpning: 1526 km (127,17 km/månad)

Träningstid utanför ovanstående träningsformer: 74 timmar
Total träningstid: 405 timmar 58 min (33:50/månad)

Antal tävlingar: 12 st
Antal personbästa: 6 st

Det finns egentligen bara en slutsats och reflektion att göra av ovanstående statistik, jag har tränat väldigt mycket och det har gett resultat. Nu lämnar vi det bakom oss och tar sikte mot 2015, närmst i sikte är Vasaloppsveckan med (in order of appearance) Halvvasan, Stafettvasan (förstasträckan) och Vasaloppet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *