Nulägesanalys på min löpning

Rejäl uppslutning med ca 40 pers på första inomhuspasset för säsongen!

Rejäl uppslutning med ca 40 pers på första inomhuspasset för säsongen!

Nu är det ju lite drygt 1,5 år sedan jag började träna med det fördärvade gänget i Terrible Tuesdays och jävlar vad jag har utvecklats i min löpning sedan första passet! Efter gårdagens inomhuspremiär på Bosön blev jag tvungen att kika tillbaka på vad jag hade för fart i kroppen när vi klev in inomhus förra året och såg då att 200-ingarna gick i 3:15/km då. Igår gick de i 2:55/km… 20 sek/km får ändå ses som hyfsad utveckling på ett år! Dessutom gick de två öppnande tusingarna igår i 3:35/km och det utan att gå över tröskelpuls förrän i slutet på den andra… Som Nelker kommenterade efter det att jag gjorde 39:12 på Hässelbyloppet i år, ”nu kan du äntligen börja träna triathlon igen”. Det känns verkligen så. Även om min cykelform är rätt kass för tillfället så känns det ändå helt underbart att gå in i ett år nu med fokus på alla tre grenar och där jag känner att jag har ett bra slagläge. En sak ska man dock ha klart för sig och det är att jag hade aldrig kommit dit jag är idag på det senaste året utan världens 91a bästa triathlonklubb (sett till IM world ranking…) Terrible Tuesdays Triathlon Club!

Ps. TT är 1a i Sverige och 10a i Europa Ds.

Bjuder här nedan på filmen från Apollo Sports International Barkaka Aquathlon som gick för två veckor sedan i Phuket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *